Selecteer een pagina

TAXI HOORN

TAXI ZWAAG

TAXI RISDAM

TAXI BLOKKER

TAXI OOSTERBLOKKER

TAXI HOORN KERSENBOOGERD

TAXI HOORN 80

TAXI HOORN GROOTEWAAL

Welkom bij Taxi Hoorn

Uw Betrouwbare Vervoerspartner in Hoorn

Bent u op zoek naar betrouwbare en professionele taxiservices in Hoorn en omstreken? Uw zoektocht eindigt hier. Wij bieden hoogwaardige vervoersoplossingen voor zowel korte ritten binnen Hoorn als lange afstanden buiten de stadsgrenzen.

Waarom Classs Taxi Hoorn kiezen?

Bij ons staan transparantie en duidelijkheid voorop. Wanneer u online uw taxi reserveert, garanderen we volledige openheid over de kosten. Geen verborgen tarieven of onaangename verrassingen achteraf. Wij hanteren eerlijke tarieven en zorgen voor heldere communicatie, zodat uw reis zonder enige hindernissen verloopt.

Professionele Chauffeurs voor Veilig Vervoer

Onze ervaren chauffeurs zijn toegewijd aan het leveren van de beste service aan onze klanten. Ze zijn niet alleen gecertificeerd en professioneel, maar ook vriendelijk en attent. Heeft u vragen over de kosten van uw rit? Aarzel dan niet om onze chauffeurs om informatie te vragen. Ze staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van uw reis.

Uitstekende Klanttevredenheid

Uw tevredenheid staat voorop. We streven ernaar om elke rit zo aangenaam mogelijk te maken en zorgen ervoor dat u veilig en op tijd op uw bestemming aankomt. Onze uitstekende klanttevredenheidsscores getuigen van onze toewijding aan het leveren van eersteklas service.

Bereken uw Ritkosten

Wilt u van tevoren weten wat uw rit gaat kosten? Geen probleem! Maak gebruik van onze handige online ritcalculator voor een nauwkeurige schatting van de kosten van uw reis. Zo kunt u uw budget plannen en met vertrouwen op pad gaan.

Uw vertrouwde partner voor al uw vervoersbehoeften in Hoorn en omgeving. Of u nu zakelijke reizen, luchthaventransfers, stadsrondleidingen of andere vervoersdiensten nodig heeft, wij staan voor u klaar. Reserveer vandaag nog uw taxi en ervaar de kwaliteit en betrouwbaarheid die wij bieden. Uw comfortabele en zorgeloze reis begint hier.

Neem direct contact met ons op of gebruik ons eenvoudige online reserveringsformulier om uw taxi te boeken. Wij kijken ernaar uit om u aan boord van een van onze voertuigen te verwelkomen. Reis met vertrouwen, reis met Classs Taxi Hoorn!

 

taxi hoorn

Veiligheid

Taxi voor blinde reizigers

Betrouwbaar

©2018 – ClasssTaxi

Realisatie: IB Reclame

Zakelijk account of privé chauffeur aanvragen

Maak een keuze a.u.b.

Service gericht

Naast de gebruikelijke service gaan wij een stapje verder dan anderen en geven onze klanten de service die ze elders niet krijgen.
Voor al onze klanten hebben wij een flesje water en WIFI ter beschikking tijdens de rit.
Ook kunt u de bestelde taxi live op uw smartphone volgen wanneer deze onderweg is naar uw ophaal locatie.
Als zakelijke klant kunt u bij ons op rekening bestellen!
U kunt bij ons met PayPal betalen!
U kunt bij ons met giropay betalen!
U kunt bij ons met SOFORT betalen!
U kunt bij ons met Bancontact betalen!
U kunt bij ons met uw Mastercard betalen!
U kunt bij ons met American Express betalen!
U kunt bij ons met uw Visa card betalen!
U kunt bij ons na uw rit pinnen!
U kunt bij ons na uw rit contant betalen!
U kunt bij ons met iDEAL Betalen!

Hybrid auto

Door deels electrisch te rijden dragen wij ons steentje bij aan een schoner milieu. U doet dit dus ook wanneer u gebruik maakt van onze taxi. Zo rijdt u met een gerust geweten naar uw bestemming.

Ontspannen zitten tijdens uw reis

Onze taxi beschikt over veel been- en zitruimte. Hierdoor reist u comfortabel en prettig naar uw bestemming. Ook hebben wij een ruime kofferbak voor al uw bagage.