Selecteer een pagina

Een taxi naar Schiphol of een andere luchthaven is bij Classs Taxi mogelijk. Wij maken het onze reizigers gemakkelijk en natuurlijk betaalbaar! Uw reist in een luxe en comfortabele Toyota Camry met veel beenruimte. Tegen een vast tarief. Zo komt u niet voor verassingen te staan op uw bestemming met hoge kosten. U weet dus altijd wat u van tevoren gaat betalen. Zo begint uw reis goed! Betaal nooit teveel bij Classs Taxi.

Wij vinden veiligheid voor onze reizigers erg belangrijk! Daarom hebben wij in onze taxi een snelheidssysteem meting. Dit wil zeggen dat wij ons altijd aan de maximum snelheid dienen te houden. Zo komt u veilig aan op uw bestemming. Onze taxi is ook beveiligd met een camera systeem.

Altijd een nette chauffeur in pak en bekwaam. Die graag met u meedenkt naar een oplossing. Zo maken wij het reizen voor onze reizigers gemakkelijk en mogelijk.

Zakelijk account of privé chauffeur aanvragen

Maak een keuze a.u.b.

Service gericht

Naast de gebruikelijke service gaan wij een stapje verder dan anderen en geven onze klanten de service die ze elders niet krijgen.
Voor al onze klanten hebben wij een flesje water en WIFI ter beschikking tijdens de rit.
Ook kunt u de bestelde taxi live op uw smartphone volgen wanneer deze onderweg is naar uw ophaal locatie.
Als zakelijke klant kunt u bij ons op rekening bestellen!
U kunt bij ons met PayPal betalen!
U kunt bij ons met giropay betalen!
U kunt bij ons met SOFORT betalen!
U kunt bij ons met Bancontact betalen!
U kunt bij ons met uw Mastercard betalen!
U kunt bij ons met American Express betalen!
U kunt bij ons met uw Visa card betalen!
U kunt bij ons na uw rit pinnen!
U kunt bij ons na uw rit contant betalen!
U kunt bij ons met iDEAL Betalen!

Hybrid auto

Door deels electrisch te rijden dragen wij ons steentje bij aan een schoner milieu. U doet dit dus ook wanneer u gebruik maakt van onze taxi. Zo rijdt u met een gerust geweten naar uw bestemming.

Ontspannen zitten tijdens uw reis

Onze taxi beschikt over veel been- en zitruimte. Hierdoor reist u comfortabel en prettig naar uw bestemming. Ook hebben wij een ruime kofferbak voor al uw bagage.